2011. december 28., szerda

Mit kaptam Karácsonyra?

Nagyjából ugyan azokat fogom bemutatni, mint amiket az előző bejegyzésen írtam. Amiket ott felsoroltam, azokat megkaptam és most részletesebben tudok róluk beszélni. Kezdjünk is bele!!
1.Ice Watch azon belül az ice white kollekcióból a pink színű:
Nagyon, nagyon jó!!! Van rajta dátumkijelző is, egy nagyító alatt. 5ATM-ig vízálló. Vagyis esőben és kézmosásnál kibírja, de fürdeni nem javasolt benne. És egy valamin nagyon meglepődtem de egyben meg is örültem. Ugyanis a kis pöckön, amivel be kell állítani az időt van egy kristály:
  2.MAC Hello Kitty ecsetkészlet:
Nem volt meglepetés de nagyon megörültem neki mikor kicsomagoltam, mert már nagyon kíváncsi voltam rá. (És persze ki is akartam próbálni.)7db ecset található benne és mindegyikhez volt fólia is, de azokat levettem és majd ha takarítom őket akkor fogom rátenni őket. Lássuk belülről:

Elnézést kérek azért mert koszosak de még nem takarítottam meg őket, hiszen még csak az ünnepek alatt használtam. De nagyon megvagyok velük elégedve. Lehet, hogy majd fogok egy külön bejegyzést készíteni róla.
3.könyv:
Nekem nagyon tetszik, csak a step by step-eket hiányolom belőle de egy amatőr, kezdő lánynak ajánlom.
4.Artdeco Hot Chili szájfény:
Erre a szájfényre kíváncsi voltam, mert már sokat hallottam róla. Maga a szájfény átlátszó, benne apró arany csillámokkal. Egy picit csíp és elméletileg optikailag nagyobbítja a szájat.
MEGLEPETÉSEK:
1.Barátnőmtől kaptam egy marcipános csokoládét és egy örökké barátok feliratú gömböt:
Van benne egy kis fiók amiben egy nagyon aranyos kártya van.
2.Celebrations desszert:
Nagyon sok fajta csoki van benne: Caramel, MilkyWay, Bounty, Galaxy, teasers, Snickers, Mars, Twix:
3.Müller ajándékutalvány:
Erről a kártyáról azt kell tudni, hogy egyszeri alkalommal bármennyi pénzt rá lehet tölteni és azt természetesen le lehet vásárolni. Én két dolgot vásároltam:
Egy BOURJOIS pirosítót és egy ASTOR rúzst:
Már nagyon régóta be akarok szerezni egy babarózsaszín rúzst a pírosítóra meg szükségem volt. Nagyon szép színűek:
A bal oldali a pirosító a jobb pedig a rúzs.
4.Végül egy olyan dolog amit nem tudok megmutatni. Hiszen ez egy utazás. Minden ötödik évben az iskola ahova járok szervez egy utazást Angliába. És ezt az utazást kapom még Karácsonyra.
Hát ennyi lenne ez a bejegyzés remélem tetszett. Ha akarjátok ti is leírhatjátok ide, hogy miket kaptatok. :)

2011. december 17., szombat

Karácsonyi lista

Sziasztok!
Már sok helyen olvastam, hogy ki mit kér karácsonyra és úgy gondoltam, hogy én is megosztom veletek azt, hogy én mit kérek.

1.egy Ice Watch óra azok közül is az ice white kollekcióból:





2.MAC hello kitty ecsetkészlet:




3.egy sminkes könyv:




4.Artdeco csilis szájfény:




5.Thomas Sabo karkötő:




Hát én ennyit kérek Karácsonyra. Nem sok dolog de nekem mind nagyon fontos.
Remélem ti is sok szépet fogtok kapni. Boldog Karácsonyt! :))

2011. december 14., szerda

Fogszabályzó

Ma mentem fogszabályzásra, hogy feltegyék az állandót. Nagyon izgultam mert sok osztálytársam mondta, hogy az elején fájni fog. De végül is szerencsére nem fájt. Csak nagyon fura, olyan mintha állandóan valami a számban lenne. (Bár mondjuk ez igaz de mindegy.)De nem annyira szokatlan mert nekem ezelőtt már volt éjszakai. Szóval teljesen simán ment az egész és viszonylag hamar vége is lett. A ragasztó íze az borzalmas... :S De biztos meg fogja érni. Csak ennyi lenne ez a bejegyzés. Sziasztok!!

2011. december 10., szombat

Hétvégi program

Már hét közbe elhatároztam, hogy szombaton selejtezni fogok. Így is lett......Végül is mit lehet csinálni szombat kora délután.Én két fiókomat raktam rendbe.
ELŐTTE:
Utána:
 Ez az egyik kupis fiókom. De csak volt.Aztán van egy fiók, amiben a dobozfestős cuccaimat tartom(dobozfestés a hobbim)szóval lássuk!!
Előtte:

Utána:

Hát ezek lennének a fiókok. Tudom nem olyan nagy a változás de legalább egy kicsivel áttekinthetőbb. Még mást is selejteztem, de azok nem annyira lényegesek. Remélem ti is kedvet kaptatok egy kis pakoláshoz. :))))

Az első

Sziasztok!

Ez az első bejegyzésem. Először egy gyors ismertető: Ez a blog sminkeléssel és egyéb lányos dolgokkal fog foglalkozni. Akit ezek a dolgok nem érdekelnek, az ne is olvassa. Van egy You Tube csatornám is de arról az összes videót letöröltem, mert szerintem nem voltak annyira jók és elég sok negatív üzenetet is kaptam. Szóval elhatároztam, hogy újrakezdem az egészet.Azt még nem tudom, hogy fogok-e videókat feltölteni, de mindenesetre ide fogok bejegyzéseket írni. Lehet, hogy csak havonta, de az is lehet, hogy hetente. Sőt, és ezért előre elnézést kérek, lehet hogy nem fogok írni egy hónapig, vagy azért mert nem vagyok itthon, vagy azért mert nem érek rá. De megpróbálok minden tőlem telhetőt. Hát ennyi lenne az első bejegyzésem.
Sziasztok!!!